Братот на исчезнатиот Мартин: Не си одам од Грција без брат ми

Братот на исчезнатиот Мартин во Грција, Горан упати порака дека нема да си замине без да го пронајде неговиот брат.

Веќе 10 дена се трага по него, а Горан побарал и помош од грчките власти истрагата да биде продолжена.

Изминатите неколку денови потрагата се прави со спасувачи волонтери од Грција, но и спасувачи од Македонија со цел што побрзо да се најде исчезнатото момче

Back to top button
Close