Брифинг од ВМРО-ДПМНЕ за Канал 5: Мицкоски немал никаква средба со Гаши

Според информации кои ги пренесе Канал 5 веста за средба на Мицкоски и Гаши била дезинформација.

Канал 5 повикувајќи се на “кредибилен извор од ВМРО-ДПМНЕ” информираа дека Мицкоски бил во Собрание, што било пракса и до сега, но дека целта не била ваква средба.

Back to top button
Close