Булеварот пред Собранието и денеска ќе биде затворен за сообраќај

Булеварот „11 Октомври“ денеска повторно е затворен за сообраќај. Затворен е делот од булеварот пред Собранието, односно од крстосницата кај Црвен Крст до Порта Македонија.

Сепак се очекува во текот на денот, за сообраќај да биде затворен и делот од Порта Македонија до Палома Бјанка (Рекорд/Ловец

Back to top button
Close