ЦЈЗ Куманово-23 новозаболени од Ковид 19

Денеска, извршени се  59  тестирања од кои по  19 по „Мој термин“ и 40  епидемиолошки тестови.

Од почетокот на пандемијата во кумановско-липковскиот регион, Ковид дијагностицирани се 1.401, а во моментов активни се 362  случаи.

Back to top button
Close