Царовска и Каевски со младината на СДСМ го исчистија видиковецот на Козјак  

Носителката на листа за пратеници во Изборна единица број 1 и потпретседателка на СДСМ,  Мила Царовска заедно Дарко Каевски и со социјал-демократската младина учествуваше на спонтана акција за чистење на видиковецот на езерото Козјак.

– Нашата партија е предводник на еколошките процеси и подигање на јавната свест за заштита на животната средина. Создавање еко држава е и останува наш врвен приоритет и во наредниот период. Заедно можеме да направиме многу, се наведува во соопштението од СДСМ.

Back to top button
Close