Цел не е пратеникот Јаулески туку неговиот татко – станува збор за сомнителни трансакции, претреси има во Скопје и во Делчево

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Јован Јаулески, не е цел во акцијата на финансиската полиција туку неговиот татко, кој работи во ЕВН. Според финансиската полиција, станува збор за предистражна постапка која се спроведува во координација во Основното јавно обвинителство (ОЈО) Скопје.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close