Целосно ќе се затвори сообраќајот Лакавица – Неготино од 1 февруари

Од 1 февруари.2021 година целосно ќе се затвори сообраќајот на регионалниот пат P1103, делница Лакавица-Неготино, со времетраење од пет месеци.ДГТ ЖИКОЛ ДООЕЛ Струмица известува дека забраната е поради рехабилитација на мост број 3 на регионалниот пат P1103, делница Лакавица-Неготино.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close