Центар: На владината седница нема да се бара нова вонредна состојба

Владината седница е со редовни точки поврзани со справување на Ковид 19, а не се очекува барање за нова вонредна состојба, брифираат извори од владејачката СДСМ за Centar.mk.

Не се очекува барање за нова вонредна седница зошто Мицкоски не сака да оди на избори, брифира изворот.

Back to top button
Close