Честитки од Ковачевски до Шекеринска за изборот потпредседател на ПЕС

 

Премиерот Димитар Ковачевски прекус војот профил на ФБ упати честитка до Радмила Шекеринска за нејзиниот избор за потпретседател на Партијата на европските социјалисти

 

Back to top button
Close