“Честитки за креативноста, посветеноста и воспоставената инклузивност” Пендаровски на првиот училишен ден го посети ООУ „Свети Кирил и Методиј” од Скопје

-Им посакувам многу успеси на сите првачиња и на останатите ученици кои ја почнуваат новата учебна година. Со среќа!

Задоволство ми е што денеска на почетокот на новата учебна година го посетив ООУ „Свети Кирил и Методиј“ – Скопје.

Честитки до наставниот и стручен кадар за креативноста, посветеноста и воспоставената инклузивност во воспитно-образовниот процес – напиша на фејсбук претседателот Стево Пендаровски.

Back to top button
Close