Членовите на ЛК СДММ Битола, денешното саботно кафе на Широк Сокак го заменија со флаер акција и беа повторно помеѓу битолчани

Членовите на ЛК СДММ Битола, денешното саботно кафе на Широк Сокак го заменија со флаер акција и беа повторно помеѓу битолчани.
Најдоброто за нашата Битола доаѓа!
#ХристоКондовски

Back to top button
Close