Чомовски: Македонија имаше среќа што го најде 3aeв, без него ќе бевме црна дупка

Новинарот Александар Чомовски вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 порача дека Македонија има среќа што го најде Зоран Заев.

Тој вели дека без Заев, кој сфатил дека главните стратешки процеси се решаваат во првите две-три години од владеењето, ќе бевме црна дамка, црна оаза, закопана државa

Back to top button
Close