Цуфи Кока доби четири месеци затвор

 

Јусуф Енузи-Кока доби 4 месеци затвор за инцидентот на плоштадот „Скендербег“, каде со пиштол марка Волтер модел Р 99 со калибар 9х19 мм, кој го поседувал со дозвола, предизвикал значителна опасност за животот или телото на луѓето, пренесува ТВ 21.

Информацијата ја потврдија членови на семејството на Кока, а тој е во домашен притвор се до стапување на правосилноста на првостепената одлука

Back to top button
Close