Дамјан Манчевски во самоизолација – Позитивни на Ковид 19 се неговиот заменик и возачот

-Каков ден. Се решаваше судбината на државата. Уверен сум дека граѓаните мудро одлучија и решија државата да продолжи напред.
Во исто време, откако пројавија симптоми, заменик министерот за информатичко општество и администрација Александар Бајдевски и мојот возач денес се тестираа и се покажаа позитивни на Covid 19. Согласно препораките на епидемиолозите во следните тринаесет дена ќе бидам во самоизолација. Чувајте се и бидете здрави – напиша министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на фејсбук.

Back to top button
Close