Дел од Кавадарци без вода поради дефект

– Дел од Кавадарци денеска е без вода за пиење, поради дефект на
на главна водоводна линија.

Како што известија од Јавното претпријатие „Комуналец”, без вода за пиење до 15 часот остануваат  булеварот „Кочо Рацин”, улиците „Питу Гули”, и „Орце Николов”, дел од булевар „Македонија” и околните улици.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close