Дел од Кичево денеска без електрична енергија

– Од ЕВН-Македонија известуваат дека поради интервенциите планирани во мрежата за дистрибуција на електрична енергија денеска, жителите на градот Кичево ќе останат без снабдување со електрична енергија од осум часот до 15:30, информираат од Р.Ц.У.К. во Кичево.

Од таму објаснуваат дека без електрична енергија ќе биде најголем дел од улицата „11 Септември“, која минува низ централното градско подрачје на градот Кичево.

Back to top button
Close