Дел од корисниците од општините Сарај, Карпош, Кисела Вода, Гази Баба и Аеродром ќе имаат прекин на електричната енергија


Од ЕВН Македонија АД соопштија дека прекин на електричната енергија денеска ќе имаат дел од корисниците од општините Сарај, Карпош, Кисела Вода, Гази Баба и Аеродром.

-Оттаму посочија дека прекин на електричната енергија, во периодот од 08.30 до 10.30 часот, ќе имаат корисниците корисниците од дел од с.Глумово, Шишево и Матка.

– Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од дел од с.Бардовци- место викано Село, во периодот од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од ул.Киро Фетак (од крстосницата со ул Иван Мажураниќ до крстосница со ул. Иван Хаџиниколов), и дел од ул. Иван Мажураниќ, во периодот од 08.00 до 10.00 часот, корисниците од ул.Финска, во периодот од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Жеглање и во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од дел од ул.Митре Влаот од бр.1 до бр.9, ќе имаат прекин на електричната енегија, додадоа од ЕВН.

Back to top button
Close