Дел од жителите на Карпош, Чаир и Бутел денеска и утре без струја

– ЕВН информира дека паради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска и утре без електрична енергија ќе останат  дел од корисниците во општините Карпош и Бутел.

Од 09:00 до 15:00 часот денеска без струја ќе останат дел од улиците: „Римска“, „Атинска“ и „Анкарска“ во општина Карпош.

На ден 18.08.2020 година (вторник), од 09:00 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе биде помал дел од ул. „Босна и Херцеговина“ во општина Бутел.

Oд 05:00 до 07:00 часот утре без струја ќе биде Визбегово, речиси цела општина Чаир, населбите Бутел 2, Бутел 1, Железара, дел од населбата Радишани, населбите Бел Камен, Кучевишка Бара, Скопје – Север, дел од Шуто Оризари.

Back to top button
Close