Делегацијата на ВМРО-ДПМНЕ свесно доцнеше на Мечкин Камен, велат од СДСМ

Делегацијата на ВМРО-ДПМНЕ, предводена од Александар Николоски, свесно доцнеше на предвидената агенда, за потоа да ја напуштат манифестацијата, тврдат од СДСМ по вчерашното одбележување на националниот празник Илинден во Крушево.

Back to top button
Close