Демонстрантите ја нападнаа полицијата во Белград, употребен и солзавец

Демонстрантите во Белград почнаа да флраат камења, факели, и шишиња кон влезот на Парламентот каде се распоредени полициски сили.

Полицијата во одбрана употреби солзавец како и во изминатите три дена додека траат протестите.

Back to top button
Close