Дендиас: Има напредок во Договорот од Преспа, но новото име треба да го користат сите, па и порталите

Грција ги поддржува евроинтеграциите на Западен Балкан, можеме да ѝ бидеме најдобар сојузник на Северна Македонија, а во спроведувањето на Договорот од Преспа има напредок, но новото име треба да го користат сите.

Back to top button
Close