Денеска во Битола протест за поддршка на Ламбе

Во Битола денеска, во организација на партијата Левица, во 18 часот ќе се одржи протест за поддршка на пејачот Ламбе Алабаковски.

Алабаковски се наоѓа во осумдневен притвор за пожарот во културниот центар „Иван Михајлов“ во Битола.

 

Back to top button
Close