Денот на Републиката – 2 Август неработен за сите граѓани

Денот на Републиката – 2 Aвгуст (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.
Од Министерството на сите граѓани им го честитаат празникот – Денот на Републиката.

Back to top button
Close