Девојките жртви на „ГЕВГЕЛИЈАХАБ” почнале да пријавуваат конкретни лица во полиција

Откако ,,Слободен печат” вчера објави дека клипови и фотографии со порнографска и експлицитна содржина од жени од Гевгелија масовно се споделуваат во сервиси за четување како Вибер и Месинџер, дел од жртвите на ваквата појава веќе се јавиле во МВР да пријават дека нивните материјали се злоупотребени и посочиле конкретни личности кои ги поседувале овие материјали и можеле да бидат иницијатори од каде тие се прошириле на интернет.

повеќе

Back to top button
Close