Диневи: „Нѐ теши мислата дека срцето на Емилија сѐ уште чука

– Нѐ теши мислата дека срцето на Емилија сѐ уште чука – изјавија за Канал Вис члеовите на семејството на емилија Динева кои по нејзината смрт прифатија нејзинот срце и бубрези да бидат трансплантирани, со што спасија три животи.

прилогот во целост прочитајте го тука

 

Back to top button
Close