ДКСК отворила предмет за вицепремиерот Артан Груби

Државната комисија за спречување на корупцијата, пред неколку денови, отворила предмет за вицепремиерот Артан Груби откако во јавноста, во повеќе пригоди, беа изнесени наводи за несразмерното зголемување на неговиот и на имотот на членовите на неговото семејство.

Повеќе

Back to top button
Close