Доктор Дре се разведува по 24 години брак

 По 24 години брак, сопругата на познатиот американски рапер Доктор Дре – Никол Јанг поднесе документи за развод.

Подробности сѐ уште не се соопштуваат. Како двојката, така и нивните застапници сѐ уште не дале свој коментар за јавноста.

Андре Јанг (55) и Никол заедно имаат две деца: синот Трус и ќерката Трули. Доктор Дре денес има и четири други деца од претходно, а неговиот син Андре Јанг Помладиот загина 2008 година во сообраќајка, кога имал 20 години.

Никол Јанг претходно беше мажена за НБА-кошаркарот Седал Трит.

Back to top button
Close