Доктор од Клиничкиот центар во Тетово бил нападнат од 36-годишен маж

Г.М. (36) од Тетово доби кривична пријава од страна на Секторот за внатрешни работи – Тетово.

Лицето сторило кривично дело „напад врз службено лице при вршење работи на безбедноста“.

Од полицијата информираат дека на 20.04.2022 во Клиничкиот центар во Тетово, пријавениот физички нападнал лекар, вработен во клиниката

Back to top button
Close