Долги колони возила на граничниот премин „Богородица“

Продолжениот викенд ги натера граѓаните да заминат на море во Грција.

Како што може да се види од видео камерите на „Јавното претпријатие за државни патишта“ на граничниот премин Богородица, за влез во Грција има голема фреквенција и гужва.

Гужвите започнаа уште вчера попладне, кога исто така имаше голем наплив на автомобили на „Богородица“.

 

Back to top button
Close