ДОПОЛНЕТО: 125 нови случаи на ковид 19, оздравени 8 пациенти – починати 2 лица

Министерството за здравство во меѓувреме ги објави официјалните статистики. Прочитајте во продолжение – 125 нови случаи на ковид 19, оздравени 8 пациенти – починати 2 лица

Back to top button
Close