ДСКС ќе одлучува за неколку приговори доставени од ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска ќе ја одржи 32. седница на која ќе разгледа неколку приговори поднесени од ВМРО-ДПМНЕ.

Комисијата, како што е најавено, ќе разгледа три доставени приговори од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова за Македонија“ од 02.07.2020 година.

Back to top button
Close