Двајца вработени во ТЕЦ Неготино во туби краделе масло од резервоарот за дома. Им поднеле кривични

Пријавените биле вработени во АД „ТЕЦ Неготино” и во јуни годинава во повеќе наврати преточувале турбинско масло од резервоар од кругот на АД „ТЕЦ Неготино”, по што Д.Д. со своето возило во пластични туби го носел во својот дом.

Back to top button
Close