Дваесет и седум прекршочни во Кавадарци и Неготино поради пребрзо возење за период од шест часа

– Дваесет и седум прекршоци биле регистрирани во Кавадарци и Неготино поради пребрзо возење при вчерашната акциска контрола за период од шест часа, информираше денеска Верољуб Додевски, портпарол на СВР Велес.

Како што посочи Додевски, вкупно 18 возачи возеле пребрзо во Кавадарци, а девет во Неготино.

Tие ќе бидат соодветно санкционирани.

Back to top button
Close