Дваесетина пожарникари гаснат пожар во „Адмирал“ во Велес

Во гаснењето се вклучени две противпожарни возила на ТППЕ од Велес и дваесетина пожарникари. Местото на пожарот го обезбедува полицијата. Засега нема опасност по становите во зградата и околните објекти.

Back to top button
Close