Јела Вонк заработува стотици илјади од својата носена долна облека

Поранешната холандска балерина Јела Вонк вели дека заработува стотици илјади евра месечно продавајќи ја својата носена долна облека.

Вонк сега живее во Шпанија и на шега вели дека нема потреба да пере, поради своите бројни обожаватели заинтересирани да купат парче од нејзината облека, што таа барем еднаш ќе го поноси.

– Не ми треба машина за перење, сѐ оди на купување!, изјави Јела за „Ладбибл“.

Меѓутоа, како што истакнува таа, нејзините следачи имаат интерес за одделни посебни парчиња од употребената облека.

Можеби ќе ве интересира
Close
Back to top button
Close