Елемент ПР побара спогодбено прекинување на договорот со Град Скопје

Агенцијата Елемент ПР достави известување до Град Скопје за спогодбено прекинување на договорот со Град Скопје. На овој чекор се одлучивме по реакцијата на Здружението на новинари на Македонија коешто изрази сомнеж за оваа јавна набавка со објаснување дека на овој начин се прекршува Мораториумот за огласување во медиуми донесен во 2018 година, наведено е во соопштението од агенцијата.

Back to top button
Close