Европратеничката Тинеке Штрик во посета на Собранието

Пратеничката во Европскиот парламент Тинеке Штрик денеска ќе го посети Собранието на Република Северна Македонија.

За време на посетата, европратеничката ќе има средба со пратениците и членовите на Делегацијата во Мешовитиот парламентарен комитет – Република Северна Македонија и Европската Унија.

Back to top button
Close