Филипче: На есен се очекува уште посилен удар на короната 

„Според сите анализи и предвидувања останува претпоставката дека на есен вирусот побрзо и посилно ќе се шири и нема да може луѓето да бидат надвор, ќе бидат повеќе во затворени простории“, рече Филипче.

Back to top button
Close