Филипче: Не е тешко да се следат и почитуваат овие три клучни мерки

-Навистина не е тешко да се следат и почитуваат овие три клучни мерки за заштита од коронавирусот. Едноставно немаме и не постојат други механизми за заштита. Мора да се навикнеме да живееме со вирусот и да се штитиме постојано. Само така може да излеземе од кризата – напиша на фејсбук министерот за здравство Венко Филипче.

Back to top button
Close