Филипче: Полициски час после 21 часот нема да даде резултати

Секојдневно ги анализираме бројките и сега сме на некое плато- вели Филипче.

Според него овие мерки кои се воведени даваат резултати бидејќи нема движење после овој период.

Back to top button
Close