Филипче-Спасовски има покачена температура но е во стабилна состојба

Министерот Филипче одговарајки на новинарско прашање потврди дека министерот Спасовски кој беше позитивен на тестот за ковид 19 ,од вчера е хоспитализиран на инфективната клиника.

Филиче кажа дека Спасовски има покачена телесна тенпература и денеска но дека е во стабилна состојба и останува во инфективната клиника.

Нема некоја значајна компликација на здравствената состојба на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, кој со Ковид-19 е хоспитализиран на Инфективната клиника,  рече Филипче.

 

Back to top button
Close