Филипче: Успешно извршивме операција врз 34-годишна пациентка со протрузија на дискус во лумбалниот р’бет

Изутрината успешно извршивме операција врз 34 – годишна пациентка, која имаше протрузија на дискус во лумбалниот р’бет, што и предизвикувал проблем со одењето, објави на својот фејсбук – профил министерот за здравство Венко Филипче.

Пациентката се чувствува одлично после операцијата, и посакувам брзо заздравување, напиша Филипче на неговиот фб профил

Back to top button
Close