Финансиската полиција поднесе кривична за местење тендер за дигитализација во Управата за матични книги

Поради сомнежи за местење тендер за дигитализација и набавка на компјутерска опрема во Управата водење матични книги, Управата за финансиска полиција (УФП) поднесе кривична пријава за злоупотреба на службената положба и овластување и за поттикнување.

Back to top button
Close