Фирмата која управува со „Џеваир“ демантира: Долг кон ЕВН од шест милиони имаме, лифтовите не работеа поради технички причини

„Џеваир“ еден ден по веста дека струјата им била исклучена на станарите во заедничките простории поради долгови, фирмата  Се клуб фасилити испрати демант на дел од информациите во јавноста. Според нив, лифтовите биле исклучени 10 минути поради технички проблеми, а не поради тоа што немало струја. Воедно, признаваат дека имаат долг кон ЕВН.

поврзано:
Џеваир остана без струја и вода – на 40 спрат се качуваат без лифт

Back to top button
Close