Фокус: По две години, конечно протоколи за лекување од ковид

По две години, конечно во Македонија се донесени препораки за лекување од ковид 19, кои денеска сабајле биле доставени до сите болници, информира „Фокус“.

Комисијата за заразни болести при министерството за здравство усвоила препораки за лекување од ковид.

повеќе

Back to top button
Close