Фокус: Се стега обрачот околу киднаперите на внукот на Љубе

Се уште не е пронајден исчезнатиот внук на Љубе Бошкоски, но како што дознаваме, се стега обрачот околу киднаперите на момчето.

Од Обвинителството за „Фокус“ појаснуваат дека покрај другите истражни дејствија кои се превземаат, се повикуваат и лица на разговор кои би можеле да имаат информации за тоа каде се наоѓа Сокол Костадиновски.

Back to top button
Close