Фокус: Заразен газда на конфекција наместо да седи во изолација се сонча во Грција

Газда на конфекција, заразен со корона вирусот, наместо да седи во изолација, заедно со неговиот малолетен син кој исто така бил позитивен на Ковид-19, заминале на одмор.
За овој случај неделникот „Фокус“ пишуваше во последниот број, а сега приказната доби продолжение бидејќи дознавме дека заразените газда и син се сончале на плажите во Грција и се уште не се вратени во Македонија.

повеќе

Back to top button
Close