ФОТО: Безбедно слета авионот во Италија, во кој се транспортираше дете во тешка состојба од Македонија

 

Во Џенова-Италија безбедно слета авионот со специјалениот медицински тим од Институтот “Џанина Џаслини” кој денеска попладнево од Универзитетската клиника за детски болести изврши транспорт на дете со сложена клиничка слика.

Back to top button
Close