(ФОТО) Готова е монтажната болница кај Клинички центар

Монтажната болница кај Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ во Скопје е веќе готова.

ТВ 21 низ фотографии пренесува како изгледаат просториите, па таа наскоро ќе биде подготвена и за прием на пациенти заболени од корона вирус.

Back to top button
Close