ФОТО: Груби со симболична маичка го означи стартот на изградбата на коридорите 8 и 10-д.

Вицепремиерот Артан Груби со симболична маичка го означи стартот на изградбата на коридорите 8 и 10-д.

Во тек е церемонија по повор стартот на изградбата на коридорите 8 и 10-д со поставување камен-темелник.

Фото: прес24

Back to top button
Close